Voerstation

Het Teco-voerstation wordt veelal ingezet bij stabiele groepen. Maar door het koppelen van meerdere doorloop stations, gecombineerd met een separatie unit, is het één van de beste systemen voor grote tot zeer grote dynamische groepen. Afhankelijk van groepsgrootte en type stal kan een optimale opstelling gekozen worden.

               


Het Station is uitgerust met een Teco-Mix voersysteem voor zowel droogvoer als brijvoer. De dagelijkse voerafgifte is exact met een voercurve per dier in te stellen en te controleren.De oortransponder zorgt voor een directe herkenning van het dier door de computer. Deze zorgt voor de juiste voerdosering of (indien aanwezig) het sluiten van de eetbegrenzer. Door de ingebouwde gepatenteerde wachttijd en dosering van kleine porties ontstaat er een optimale opname en vertering in de maag van de zeug. Hierdoor ontstaat een verzadigd gevoel en zijn de zeugen rustiger.

Het Teco-voerstation is leverbaar voor zowel meel-, korrel- of brijvoer. De handterminal, spray markeerder, ingangsherkenning en 2 voersoorten zijn als optie leverbaar.

 
       
  © ET – Trade BV Lichtenvoorde
ET – Trade BV is ingeschreven
bij de Kamer van Koophandel
Nederland onder
nummer 680 46 790

Ons aanbod
Kraamstal boxen
Dekstal boxen
Wachtstal boxen
Vloersystemen
Biggenroosters
Hokafscheiding
Voerstation
Biggen voerbakken
Zeugvoedering
Vleesvarkensvoerbakken
Kraamhok voerbakjes
Drinknippels/steunen
Drinkbakken
Voersystemen
Klimaatregelaars/verwarming
Ventilatiesystemen
Deuren
Algemene Voorwaarden
Vacatures
Beurzen
Contact
Postbus 118
NL 7130 AC Lichtenvoorde

Tel : +31 544 35 32 51

MB : +31 653 366 566

E : theo@tecopor.com