Zeugvoedering

Tecoline MIX zonder dierenherkenning

De Tecoline-Mix zonder dierherkenning is uitgerust met een fotocel of met een stang en sensor, deze geeft een signaal door aan de voercomputer. De voercomputer controleert of er een wachttijd is en doseert direct, of na het verstrijken van de wachttijd, een portie voer uit. Doordat de computer voorzien is van een van te voren in te stellen voercurve wordt gezorgd voor de juiste voerafgifte per groep zeugen per dag. Door de gepatenteerde wachttijd en dosering van kleine porties ontstaat er een optimale opname en vertering in de maag van de zeug. Hierdoor ontstaat een verzadigd gevoel en zijn de zeugen rustiger. Op een voercomputer kunnen maximaal 40 Tecoline-Mixen worden aangesloten. Door meerdere automaten in een ruimte te plaatsen zijn de groepen eenvoudig in te delen.

                                  

Tecoline MIX met dierherkenning

De Tecoline Mix met dierherkenning is uitgerust met eetbegrenzer en computerbesturing. De dagelijkse voerafgifte is exact met een voercurve per dier in te stellen en te controleren. Hierdoor is de afgifte van teveel of te weinig voer uitgesloten. De oortransponder zorgt voor een directe herkenning van het dier door de computer. Deze zorgt voor de juiste voerdosering of het sluiten van de eetbegrenzer. De dieren worden zo niet beloond met de voerresten van de voorganger. Door de gepatenteerde wachttijd en dosering van kleine porties ontstaat er een optimale opname en vertering in de maag van het dier. Hierdoor ontstaat een verzadigd gevoel en zijn de dieren rustiger.

                                  

Ad-lib feeder voor zeugen in groepen.

De ad lib voederbak is perfect om het voeren te bevordenen in het kraamhok. Een of 2 keer per dag kan de varkenshouder de voerbak vullen zodat de zeug ongelimiteerd kan eten wanneer ze dat wil. Vooral in warmere gebieden is dit een pré, omdat het het voergebruik bevordert en zo dus de melkproductie bevordert wat weer leidt tot dikkere biggen tijdens het spenen en een betere conditie van de zeug. De ZVAC wordt gemonteerd boven de trog, afhankelijk van de verschillende kraamhokken kunnen wij voor verschillende oplossingen zorgen.   

                                  

 

 
       
  © ET – Trade BV Lichtenvoorde
ET – Trade BV is ingeschreven
bij de Kamer van Koophandel
Nederland onder
nummer 680 46 790

Ons aanbod
Kraamstal boxen
Dekstal boxen
Wachtstal boxen
Vloersystemen
Biggenroosters
Hokafscheiding
Voerstation
Biggen voerbakken
Zeugvoedering
Vleesvarkensvoerbakken
Kraamhok voerbakjes
Drinknippels/steunen
Drinkbakken
Voersystemen
Klimaatregelaars/verwarming
Ventilatiesystemen
Deuren
Algemene Voorwaarden
Vacatures
Beurzen
Contact
Postbus 118
NL 7130 AC Lichtenvoorde

Tel : +31 544 35 32 51

MB : +31 653 366 566

E : theo@tecopor.com